Kesäkukat ja taimet - juuri sinulle

Puutarhamme sijaitsee Luumäellä, Vt 6:n varrella.

Kasvatamme monenlaisia kesäkukkia, vihannesten taimia, yrttejä ja amppeleita. Voit tulla valitsemaan omasi suoraan puutarhan monipuolisesta valikoimasta. Taavetin torilla olemme myös keväällä ja alkukesästä perjantaisin ja lauantaisin (säävaraus)

Meiltä löydät myös muita puutarhan kasveja kuten pensaita, havuja, marjakasveja, hedelmäpuita sekä sertifioitua siemenperunaa ja istukassipulia.

Valikoimastamme löytyy lisäksi mullat ja lannoitteet.
Tervetuloa!

Karttalinkki ajo-ohjeeseen. Huomioi VT 6:n muutokset >>
(kartta päivitetty 29.1.2018)


Facebookissa:


AJANKOHTAISTA

Uudelta Vt 6:lta pääset puutarhalle Jurvalan ( läntisestä ) liittymästä. Toki meille pääsee myös Luumäen kirkon kautta sekä Rantsilanmäeltä, kuten viime kesänäkin. Google Mapsissa on edelleen virhe. Uudelta 6-tieltä ei voi kääntyä suoraan Haimilantielle vaikka Google Maps niin väittää. Fonecta Maps sen sijaan on ajan tasalla. Käytä osoitetta Haimilantie 104, Luumäki. 

 

Puutarhakausi 2019 on alkamassa ja kasvihuoneet ovat pullollaan kaikkea ihanaa!. Puutarha siirtyy kesäaukioloaikoihin ma 6.5. Uudet aukioloajat ovat ma-pe 9-18, la-su 9-16. Tervetuloa!

Valtakunnallinen Käy kasvihuoneeseen-tapahtuma 15.5 näkyy myös meillä. Paikalla on silloin vihersisustaja Lilli Huurrekorpi/ SisustusFuksia, joka antaa vinkkejä kesäkukkaistutusten teossa. Tarjoamme kahvit ja mehut ja voit osallistua meidän Vihervisaan. Palkintona lahjakortteja.Käy siis kasvihuoneeseen!

Perinteiset kevätmarkkinat 18.5. puutarhan pihapiirissä.Päivän kunniaksi Marttojen Navettakahvila, arpajaiset, Willelän tilan tuotteita, Kangas-ja sisustus Helmihaka, Hannu Ilveksen filmiesitys, musiikkia ja puutarhalla mukavia tarjouksia. Tervetuloa!

Ihanaa puutarhakautta 2019!