Kesäkukat ja taimet - juuri sinulle

Puutarhamme sijaitsee Luumäellä, Vt 6:n varrella.

Kasvatamme monenlaisia kesäkukkia, vihannesten taimia, yrttejä ja amppeleita. Voit tulla valitsemaan omasi suoraan puutarhan monipuolisesta valikoimasta. Taavetin torilla olemme myös keväällä ja alkukesästä perjantaisin ja lauantaisin (säävaraus)

Meiltä löydät myös muita puutarhan kasveja kuten pensaita, havuja, marjakasveja, hedelmäpuita sekä sertifioitua siemenperunaa ja istukassipulia.

Valikoimastamme löytyy lisäksi mullat ja lannoitteet.
Tervetuloa!

Karttalinkki ajo-ohjeeseen. Huomioi VT 6:n muutokset >>
(kartta päivitetty 29.1.2018)


Facebookissa:


AJANKOHTAISTA

Uudelta Vt 6:lta pääset puutarhalle Jurvalan ( läntisestä ) liittymästä ja siitä kohti Haimilaa. Toki meille pääsee myös Luumäen kirkon kautta sekä Rantsilanmäeltä, kuten viime kesänäkin. Google Mapsissa on edelleen virhe. Uudelta 6-tieltä ei voi kääntyä suoraan Haimilantielle vaikka Google Maps niin väittää. Fonecta Maps sen sijaan on ajan tasalla. Käytä osoitetta Haimilantie 104, Luumäki. 

 Puutarha on suljettu tältä kesältä. Lämmin kiitos kaikille asiakkaille ja vierailijoille tästä kesästä. Meiltä löytyy vielä pieni määrä kesäkukkia, yrttejä, pensaita ja puita joten ota yhteyttä jos haluat käydä meillä. Emme ole paikalla koko ajan. Su 21.7 voit, ainakin näillä näkymin, bongata meidät kukkien kanssa Luumäen kirkonseudun kylämarkkinoilla Luumäen kirkolla. Markkinat alkavat heti kirkonmenojen jälkeen. Tervetuloa sinne!