Kesäkukat ja taimet - juuri sinulle

Puutarhamme sijaitsee Luumäellä, Vt 6:n varrella.

Kasvatamme monenlaisia kesäkukkia, vihannesten taimia, yrttejä ja amppeleita. Voit tulla valitsemaan omasi suoraan puutarhan monipuolisesta valikoimasta. Taavetin torilla olemme myös keväällä ja alkukesästä perjantaisin ja lauantaisin (säävaraus)

Meiltä löydät myös muita puutarhan kasveja kuten pensaita, havuja, marjakasveja, hedelmäpuita sekä sertifioitua siemenperunaa ja istukassipulia.

Valikoimastamme löytyy lisäksi mullat ja lannoitteet.
Tervetuloa!

Karttalinkki ajo-ohjeeseen. Huomioi VT 6:n muutokset >>
(kartta päivitetty 29.1.2018)


Facebookissa:


AJANKOHTAISTA

Huom! Uusi Vt 6 on valmis. Uudelta Vt 6:lta pääset puutarhalle Jurvalan ( läntisestä ) liittymästä. Toki meille pääsee myös Luumäen kirkon kautta sekä Rantsilanmäeltä, kuten viime kesänäkin. 

 

Puutarhan väki kiittää teitä kaikkia kuluneesta vuodesta. Kiitos myös siitä, että olette löytäneet reitin tänne joka kevät vaikka tie on kulkenut hieman milloin mistäkin 6-tien remontin takia. Takana on nyt "uuden 6-tien "ensimmäinen vuosi. Ilahduttavasti löysitte perille tätäkin reittiä!

Kukkamaa & Pajupaja on joulutervehdysten sijaan osallistunut Hope/ Lappeenranta joulukeräykseen vähävaraisille perheille sekä Kirkon ulkomaan avun keräykseen ( Toisenlainen lahja )

Toivotamme Rauhallista Joulua sekä Onnea ja Iloa vuodelle 2019!