Kesäkukat ja taimet - juuri sinulle

Puutarhamme sijaitsee Luumäellä, Vt 6:n varrella.

Kasvatamme monenlaisia kesäkukkia, vihannesten taimia, yrttejä ja amppeleita. Voit tulla valitsemaan omasi suoraan puutarhan monipuolisesta valikoimasta. Taavetin torilla olemme myös keväällä ja alkukesästä perjantaisin ja lauantaisin (säävaraus)

Meiltä löydät myös muita puutarhan kasveja kuten pensaita, havuja, marjakasveja, hedelmäpuita sekä sertifioitua siemenperunaa ja istukassipulia.

Valikoimastamme löytyy lisäksi mullat ja lannoitteet.
Tervetuloa!

Karttalinkki ajo-ohjeeseen. Huomioi VT 6:n muutokset >>
(kartta päivitetty 29.1.2018)


Facebookissa:


AJANKOHTAISTA

Huom! Uusi Vt 6 on valmis. Uudelta Vt 6:lta pääset puutarhalle Jurvalan ( läntisestä ) liittymästä. Toki meille pääsee myös Luumäen kirkon kautta sekä Rantsilanmäeltä, kuten viime kesänäkin. Google Mapsissa on tällä hetkellä ikävä virhe; Vt 6:lta ei voi kääntyä suoraan Haimilantielle. Kts siis uusi karttlinkki etusivultamme!

Puutarha on auki kevät- ja kesäkaudella ma-pe 9-18, la-su 9-16. Poikkeavista aukioloajoista ilmoitamme puutarhan facebooksivuilla. Käy siis tykkäämässä niin pysyt ajan tasalla!

Huom poikkeava aukioloaika: Juhannuksena puutarha on suljettu 22-24.6. Maanantaina 25.6 puutarha aukeaa normaalisti klo 9.00. Hauskaa juhannusta!