Kesäkukat ja taimet - juuri sinulle

Puutarhamme sijaitsee Luumäellä, Vt 6:n varrella.

Kasvatamme monenlaisia kesäkukkia, vihannesten taimia, yrttejä ja amppeleita. Voit tulla valitsemaan omasi suoraan puutarhan monipuolisesta valikoimasta. Taavetin torilla olemme myös keväällä ja alkukesästä perjantaisin ja lauantaisin (säävaraus)

Tilaa ja nouda/ kotiinkuljetus: www.kukkapaju.fi/fi/tilauslomake

Meiltä löydät myös muita puutarhan kasveja kuten pieniä määriä havuja, marjakasveja, sekä sertifioitua siemenperunaa ja istukassipulia.

Tervetuloa!

Karttalinkki ajo-ohjeeseen. Huomioi VT 6:n muutokset >>
(kartta päivitetty 29.1.2018)


Facebookissa:

AJANKOHTAISTA

Kesäkukkakausi on päättynyt ja puutarha on sulkenut ovensa tältä kesältä su 20.6.

Lämmin kiitos kuluneesta kaudesta. Tavataan taas ensi keväänä !

Olemme rakentaneet hieman lisää kasvihuonetilaa helpottamaan kevään tilapulaa ja näin pystymme viljelemään myös vähän uusia kasvilajeja ja -lajikkeita harrastajien iloksi. Keskitymme siis entistä enemmän kevät- ja kesäkukkien, amppeleiden, yrttien ja vihannesten taimien tuotantoon ja myyntiin. Puiden ja pensaiden osuutta olemme pienentäneet reilusti. Perennoja löytyy jonkinverran.

Uudelta Vt 6:lta pääset puutarhalle Jurvalan ( läntisestä ) liittymästä ( nro 48 ) ja siitä kohti Haimilaa. Toki meille pääsee myös Luumäen kirkon kautta sekä Rantsilanmäeltä, kuten ennenkin. Google Mapsissa on edelleen virhe. Uudelta 6-tieltä ei voi kääntyä suoraan Haimilantielle vaikka Google Maps niin väittää. Käytä osoitetta Haimilantie 104, Luumäki.