Kesäkukat ja taimet - juuri sinulle

Puutarhamme sijaitsee Luumäellä, Vt 6:n varrella.

Kasvatamme monenlaisia kesäkukkia, vihannesten taimia, yrttejä ja amppeleita. Voit tulla valitsemaan omasi suoraan puutarhan monipuolisesta valikoimasta. Taavetin torilla olemme myös keväällä ja alkukesästä perjantaisin tai lauantaisin (säävaraus)

Tilaa ja nouda/ kotiinkuljetus: www.kukkapaju.fi/fi/tilauslomake HUOM! TÄMÄ TILAUSLOMAKE EI OLE KÄYTÖSSÄ KAUDELLA 2023

Meiltä löydät myös muita puutarhan kasveja kuten pieniä määriä marjakasveja, sekä sertifioitua siemenperunaa ja istukassipulia.

Tervetuloa!

Karttalinkki ajo-ohjeeseen. Huomioi VT 6:n muutokset >>
(kartta päivitetty 29.1.2018)


Facebookissa:

AJANKOHTAISTA

Kevät on saapunut ja puutarhan kasvihuoneessa kasvaa taas monenlaista ihanaa ja kukkivaa sekä  vihannes-ja yrttikasvien taimia. Huhtikuussa olemme auki arkisin kun työskentelemme tuotannon parissa. Tule siis rohkeasti huhuilemaan kasvihuoneille, sillä emme pysty näkemään kasvihuoneista pihalle jos siellä liikkuu joku. Olemme paikalla arkisin klo 9-16.

Toukokuussa ( 2.5 alkaen ) olemme auki joka päivä.

Tilauslomake ei ole käytössä kaudella 2023.

Nähdään !

 

Uudelta Vt 6:lta pääset puutarhalle Jurvalan ( läntisestä ) liittymästä ( nro 48 ) ja siitä kohti Haimilaa. Toki meille pääsee myös Luumäen kirkon kautta sekä Rantsilanmäeltä, kuten ennenkin. Google Mapsissa on edelleen virhe. Uudelta 6-tieltä ei voi kääntyä suoraan Haimilantielle vaikka Google Maps niin väittää. Käytä osoitetta Haimilantie 104, Luumäki.