Tilauslomake

Voit tilata haluamasi tuotteet oheisella lomakkeella. Klikkaa kategoriaa ja merkitse kuinka monta kutakin tuotetta haluat. Kategorian saat suljettua klikkaamalla uudestaan. Sivun lopussa näet yhteenvedon tilauksestasi ja loppusumman. Jos tuotteen kohdalla on kuva, voit klikata pikkukuvan suuremmaksi. 

Jos haluat kotiinkuljetuksen, valitse lomakkeelta mukaan myös 1 kpl "Kotiinkuljetus". 

HUOMAATHAN:

Tuotteita on rajoitetusti ja sesonkiaikana osa niistä myydään nopeasti. Mikäli joku pyytämäsi tuote on loppu, ilmoitamme siitä tilauksesi jälkeen. 

Tilaamasi tuotteet kerätään ja pakataan 1-2 vrk sisään tilauksestasi. Saat ilmoituksen sähköpostiisi kun tilauksesi on noudettavissa / kotiin kuljetettavissa. Jos maksat ennakkoon laskulla, saat ilmoituksen kun maksu on tullut perille jonka jälkeen tilauksesi on noudettavissa / kotiin kuljetettavissa.


Koska kasveja ei voi säilyttää pakattuina pitkään, suosittelemme että noudat / vastaanotat tilaustasi mahdollisimman pian sen jälkeen kun olet saanut viestin siitä että tilaus on valmis. Emme siis varastoi kasveja puolestasi. Kassan ja noutopisteen löydät kasvihuoneiden läheisyydestä.

>> Rekisteriseloste [PDF]

 

Valitse haluamasi tuotteet (klikkaa kategoriaa):

KUKKIVAT AMPPELIT

VIHANNESAMPPELIT

MAUSTEKASVIT

VIHANNESKASVIT RUUKUSSA/PAAKKUNA

KÖYNNÖKSET RUUKUSSA

RYHMÄKASVIT RUUKUSSA

ORVOKKIAMPPELIT

ISOKUKKAISET ORVOKIT

PIENIKUKKAISET ORVOKIT

TUOTEPAKETIT

MUUT:

Kotiinkuljetus Taavettiin ja Jurvalan alueelle (n 10 km). Pidemmät matkat neuvoteltava erikseen (puh. 040 7410907). 6.50

Yhteenveto valitsemistasi tuotteista:

Tuote Hinta Määrä
Ei vielä tuotteita. Valitse tuotteet...

Tilaajan tiedot:

Valitse maksutapa:

HUOM: Jos haluat kotiinkuljetuksen, muistithan valita myös 1 kpl "Kotiinkuljetus"?